Česta pitanja

Da, imamo poslovnicu na Aerodromu Podgorica.

Pri rezervaciji nije potrebno upisati broj, niti podatke sa vozačke dozvole, ali rent a car vozilo može preuzeti samo osoba sa važećom vozačkom dozvolom.

Ukoliko imate više od 22 godine, možete iznajmiti i upravljati rent a car vozilom.

Kreditne kartice koje prihvatamo: Visa, MasterCard, American Express.

Napomena: ne primamo Diners kartice

Možete rezervisati vozilo sa dizel motorom, u opisu svakog vozila možete vidjeti koji motor posjeduje.

Da moguće je. Naša usluga dostave vozila treba biti ugovorena minimalno 24 sata prije preuzimanja vozila. Usluga se naplaćuje prema važećem cjenovniku dodatnih usluga.

Učešće u šteti je maksimalan deo odgovornosti koju preuzima klijent, a visina učešća zavisi od kategorije izabranog vozila. Iznos učešća u šteti za pojedinu kategoriju vozila možete provjeriti prilikom izrade rezervacije.

Dodatnim paketima pokrića  (premium plan) smanjujete sopstveno učešće u šteti.

Da, ako želite tačnu informaciju o cjeni najma, ali dodatne pakete usluga i pokrića uvijek možete izabrati i pri preuzimanju vozila.

Kako biste bili sigurni da će tražena oprema biti raspoloživa u trenutku preuzimanja, savjetujemo da dodatnu opremu rezervišete unaprijed.

Kao naš korisnik imate slobodu kretanja iznajmljenim vozilom u okviru granica Crne Gore, ali i u drugim zemljama. U slučaju korišćenja vozila van granica Crne Gore, naplaćuje se dodatna naknada.

Svi naši korisnici imaju slobodu kretanja iznajmljenim vozilom, pa tako i putovanje trajektom

U našoj redovnoj ponudi nema ograničenja kilometraže

Naša vozila mogu se koristiti na svega nekoliko sati, ali se u tom slučaju naplaćuje minimalno 24 sata. Vrijeme preuzimanja i vraćanja vozila bira se u toku izrade rezervacije.

Ne postoji maksimalno trajanje najma vozila.

Radi maksimalne fleksibilnosti, omogućili smo da se vozilo uz individualnu ponudu može vratiti na svakoj lokaciji (zavisno od mjesta povratka). Takođe mnoge lokacije za vraćanje vozila možete izabrati I prilikom rezervacije.

Prilikom izrade rezervacije mora se navesti tačno vrijme preuzimanja. Napomena: u slučaju kašnjenja zadržavamo pravo da ne izdamo vozilo.

Da, ali u slučaju preuzimanja i vraćanja vozila van radnog vrijemena poslovnice naplaćuje se dodatna naknada

Da, policijski zapisnik je neophodan u slučaju štete na vozilu i nijedna opcija osiguranja bez policijskog zapisnika neće biti validna.

U slučaju da primite vozilo s manje od punog rezervoara goriva, vratićete vozilo sa istim nivoom goriva kao i prilikom preuzimanja. U slučaju da vozilo vratite sa više goriva nego prilikom preuzimanja razlika se neće nadoknaditi.

Postupak iznajmljivanja vozila traje 5 - 10 minuta.

Da, potrebno je provjeriti da li vozilo ima oštećenja prilikom preuzimanja. U slučaju da primijetite da postoji šteta koja nije zabilježena u izvještaju, obavijestite nas. Pametno je fotografisati automobil koji ste iznajmili.

Ako imate oštećenja na vozilu, važno je kontaktirati Renault rent a car i policiju kako biste dobili policijski zapisnik o šteti na vozilu.

Ako otkažete 48 sati ili više prije početka najma, novac koji ste platili će biti vraćen.

Ako otkažete u roku od 48 sati prije preuzimanja, novac koji ste platili vratiće vam se umanjen za troškove trodnevnog najma. Ako ste automobil rezervisali na period kraći od 3 dana, neće biti dodatnih troškova, ali nećete dobiti povraćaj novca.